+36 30 997 79 79

info@weco-bau.hu

Rólunk


A WECO-Bau Kft. 2015 elején alakult, ezt megelőzően mintegy 40 évig egyéni (családi)vállalkozásként működött. Kezdetekben a főtevékenység családi házak építésével, felújításával, korszerűsítésével kapcsolatos építőmesteri munkák voltak, azonban az évek során gyűjtött kedvező tapasztalatoknak és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, mostanra a főtevékenységa komplexépítőipari kivitelezés teljes körű szolgáltatással.

A vállalkozásunk egyik sajátossága, hogy munkáinkat nem csak alvállalkozókkal, hanemfőként - megbízható, szakmájukat szakértelemmel és örömmel végző - saját munkaerővel végezzük.

A műszakilag és pénzügyileg korrekt hozzáállásnak köszönhetően az elégedett megrendelői kör   rövid idő alatt megalapozta helyünket az építési piacon.

Cégünk elsősorban új családi házak és társasházak építésével(teljes körű, kulcsrakész kivitelezésével) foglalkozik, de készségesen állunk kisebb lakásfelújítási munkákhoz is, valamint középületek felújításához, energetikai korszerűsítéséhezis kellő tapasztalattal rendelkezünk.

Összefoglalva: Épületek építése, felújítása, korszerűsítése teljes körű szolgáltatással.

Nagy hangsúlyt fektetünk a munkáink műszaki előkészítésére, valamint kivitelezés közben a helyszíni irányításra, szervezésre. Ahhoz, hogy a helyszínen dolgozó szakembereink és alvállalkozóink munkája akadálytalan legyen, elengedhetetlen a nagy tapasztalattal rendelkezőműszaki vezetőink, illetve a műszaki asszisztensünk lelkiismeretes munkája.

Az évek során alakult barátságok és a kialakított kapcsolatrendszerek lehetőséget biztosítottak számunkra, hogy egyéb építőiparral szorosan összefüggő területen (esetenként társvállalkozásokkal közösen)istevékenykedjünk.Ezen területek az alábbiak.

 

Mérnöki szolgáltatások:

 

·         Épülettervezés

·         Belsőépítészet

·         Energetikai számítások készítése

·         Felelős műszaki vezetés, műszaki ellenőrzés

·         Árajánlatok, költségvetések készítése

·         Épületek állapotfelmérése

 

Egyéb szolgáltatások:

 

·         Ipari alpinista munkák végzése

·         Műemléki épületek restaurálása

·         Műanyag nyílászárók gyártása

·         Napelem rendszerek kiépítése

 

Mottónk: Minőségre törekvés lelkiismeretes munkavégzéssel.

 

Bízunk benne, hogy Önt is hamarosan a megrendelőink körében köszönthetjük/üdvözölhetjük.